ŽIVLJENJE JE PROJEKCIJA PROGRAMA V NAS

ŽIVLJENJE JE PROJEKCIJA PROGRAMA V NAS

Obstaja veliko avtorjev in njihovih knjig, ki nas učijo, da naš notranji program je tisti, ki določa ves potek našega življenja. Da je naš sistem prepričanj tisti, ki določa, kaj je za nekoga res in kaj ni. Nič ni narobe, če sami mislimo, da nekaj ne zmoremo, težava nastane, ko ta naš program delimo z drugimi in drugi to verjamejo ali pa vzamejo za sveto. Da pa tak program začne deliti še avtoriteta, kateri se podredi veliko strokovnjakov iz istega področja, potem nastane težava.

V svoji praksi se dnevno srečujem z ljudmi, ki verjamejo zgolj mnenju drugega in premalo zaupajo sebi. Večina je naučena, da drugi vedo več, zato slepo verjamejo, brez pomisleka o drugem mnenju ali o preverjanju teh informaciji.

Naš um je sposoben veliko več, kot si sami lahko predstavljamo, saj ima vpliv na vse . Tako na tisto, kar je okrog nas, kot na tisto, kar je v nas. Te trditve že leta dokazujejo nekateri znani avtorji, ki so strokovnjaki na svojih področjih. Dr. Deepak Chopra, dr. Bruce Lipton, dr. Lissa Rankin, Dolores Cannon idr…

Veliko ljudi verjame, da določenih stanj na področju zdravstva

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.