ZAKISANOST, TEŽKE KOVINE, TOKSINI IN NANO TEHNOLOGIJA

ZAKISANOST, TEŽKE KOVINE, TOKSINI IN NANO TEHNOLOGIJA

Ko sem delal kot osebni trener, sem se velikokrat srečeval s pojmom zakisanosti telesa. Iz te zakIsanosti smo prešli na detox zaradi raznoraznih težkih kovin in raznih toksinov, vendar le malo kdo je takrat vedel, da je v vsem tem dogajanju veliko, veliko več in veliko bolj nevarnih stvari.

Različni viri informacij predlagajo, da naj pijemo sivo gino ali zeolit. Ne toliko zaradi detoxa telesa, ampak zaradi nano tehnologije, ki je v nas. V spodnjem članku in slikah lahko pogledate, kako to izgleda, čemu je namenjena in kaj lahko ta tehnologija naredi posamezniku. Ali smo mi v Sloveniji tudi polni tega, je seveda vprašanje, ki pa glede na dogajanje na nebu (leta in leta špricanja, raznih substanc iz letal v zrak – na srečo je tega sedaj veliko manj, sporna pridelava in predelava hrane in pijače, raznorazna zdravila …) ne potrebuje kakšnega pretiranega iskanja po odgovoru.

Čas je, da začnemo bolje skrbeti zase in za svoje bližnje, če nam seveda dovolijo. Čas je, da odpremo oči in sprejmemo resnico o tem,

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.