PRIZADEL/A ME JE!!! NE, PRIZADEL/A SEM SE!!!!

PRIZADEL/A ME JE!!! NE, PRIZADEL/A SEM SE!!!!

Prejšnji teden sem imel uvodno srečanje z osebo, ki v sebi drži izjemno zgodbo. No, na prvi pogled morda ni tako izjemna, vendar ozadje te zgodbe potrjuje dejstvo, da nas noben ne more prizadeti oziroma, da če nam kdo škodi – si v resnici škodimo mi sami. Mi smo tisti, ki sprejemamo odločitev, ki prinašajo posledice. Zapomnite si, tudi neodločitev ali nerakcija je odločitev in tudi ta bo prinesla posledice.

Kot sem nekajkrat omenil, smo sedaj v posebnem času, kjer je dogajanje neizmerno veliko. Pravzaprav je tako veliko, da marsikdo ne bo prenesel vseh informacij in dogajanja. Prihajajoče informacije bodo tako nasprotne z vsem tistim, kar večina verjame še danes, da bo za marsikoga velika težava sprejeti neka nova dejstva. Namreč stari mentalni programi, stara prepričanja in verovanja bodo postavljena na veliki test. S tem pa bo tudi na testu posameznikova stopnja zavedanja oz. posameznikov razvoj.

Informacije so jasne. Kdor bo ostajal v starih programih egoizma, obsojanja, zamer, starih travm in podobnih lastnosti, bo s tem zavestno izbral neprijetna dogajanja, ki sledijo na tem nivoju. Kdor bo do časa opustil stari program in osvojil novega, boljšega, bo doživel velike spremembe na lastnem življenju.

Planet Zemlja gre naprej ne glede na to ali nekdo verjame v to ali ne.

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.