POSLEDNJI DAN

POSLEDNJI DAN

Danes je poslednji dan, zaključek vsega znanega in zaključek vsega skritega.

Od jutri naprej bo vsak dan drugače, vsak dan boljše. Prosim ne jemljite teh besed kot, da se bo nekaj 100% spremenilo čez noč, ker za vsako spremembo je potreben določen čas. Se bo pa jutri, 21.3.2019 zgodil pomemben dogodek, ki bo čez leto dodatno pomagal ljudem, da se razvijejo in uravnovesijo z novo frekvenco Zemlje. Kot veste, je bila pretekla frekvenca, t.i Schumanovo frekvenca 7,83Hz, v zadnjih dneh pa je 132Hz, z občasnimi vrhovi okrog 200Hz. Jutri, naj bi se dvignila na 135Hz in dosegla vse potrebno za tako imenovani EVENT, ki se ga napoveduje že vrsto let. O njem si lahko veliko preberete ali poslušate na spletu. Veliko informaciji o tem dogodku je bilo pridobljenih tudi s QHHT metodo.

Kaj ta event prinaša?
Sam event bo prinesel velike izboljšanja, pravzaprav bo v osnovi poskrbel, da so vsi posamezniki na svojih mestih in svojih nivojih. Nekateri bodo ostali v t.i 3 dimenziji, nekateri bodo napredovali na 4 dimenzijo, nekateri pa s časom na 5 dimenzijo. 5 dimenzija je tudi cilj razvoja planeta Zemlje. Seveda, bo možno preiti tudi v višje dimenzije.

Kam boste odšli je predvsem odvisno od vas samih. Bolj kot ste osebnostno/ duhovno razviti, višje boste šli. Odvisno je tudi od vašega poslanstva.

V vsem te času bo prišlo do velikih sprememb na področju financ, zdravja, transporta, dela, človeških sposobnosti itd…

Kot sem prej dejal, ne tega jemljati kot dogodek, ki bo kar na enkrat naredil pravljico iz naših življenj. Ampak kot bi Iztok Mlakar rekel: “Ma, zmerom po poplavi bo prvi drek na vrh prplavu.”

In tudi tukaj bo nekaj podobnega, vendar se bo vse uredilo nad našimi pričakovanji. POSLEDNJI DAN

Vaša/naša naloga, je kot sem napisal v zadnjih dveh objavah, poskrbite zase in za svoj notranji mir, počivajte in vzemite si čas za vizualiziranje tistega, kar si želite. Ker sedaj zakon privlačnosti deluje 300 na uro. Imejte laserski fokus na to kar želite.