PRVI DAN

Danes je prvi dan novega življenja na tem planetu, pa čeprav se večini ne zdi. Včeraj in danes sem dobil razno razne informacije, kako se ljudje počutijo, kaj občutijo in kaj se jim dogaja.

Nekateri so precej razočarani, drugi pa obsupljeni in pa seveda, tretji, ki še ne verjamejo, ali dojamejo dogajanja.

Včeraj ob 12:11 po našem času se je zgodil velik dogodek, ki ga je marsikdo občutil in pa marsikdo ga ni. Omenjeni dogodek je s pomočjo določenih bitji odprl energetski portal, skozi katerega odhajajo 3D energije. Iz tega razloga imate imate povečane negativne misli, raznorazne simptome, kot so vrtoglavice, bruhanje, povečano odvajanje, izjemno utrujenost, željo po izogibanju določeni prehrani, določenim ljudem, določenim krajem, nenadne spomine na dogodke, kjer ste bili prizadeti, čustveno ranjeni itd. Vse to se dogaja z namenom, da oddelamo še zadnje stvari, preden dokončno preidemo v 4. dimenzijo, ki je priprava na 5. dimenzijo. Ne glede na dimenzijo pa je tu svobodna volja, svobodna izbira, ali bomo nekaj oddelali ali ne. Če ne želite, je to vaša odločitev, vaša pravico, ki vam omogoči, da ostanete v 3. ali 4. dimenziji.

V naslednjih tednih boste lahko imeli posebne sanje zaradi nadgradnje človekove zavesti. Te sanje omogočajo transfer potrebnega znanja za napredovanje. Povečala se vam bo sinhronizacija, manifestacija, intuicija, začeli boste srečevati nove ljudi, ki vam bodo pomagali iti naprej, vrnili se bodo ljudje, ki so na vas delovali negativno, ter vas prosili za pomoč pri njihovem razvoju. Veliko ljudi bo v okviru tega razvoja imelo spremembo srca. Ne fizičnega srca, ampak dojemanja določenih posameznikov.
Dogajanja bo res veliko. Vse, kar moramo narediti, je nereagirati na zunanji svet oziroma ostati mirni in izkoristiti priložnost, da uredimo tiste stvari, katere odhod 3D energije privlečejo na plan.

Vse je odvisno od vas samih. Vi ste odgovorni za svoje življenje. Samo vi. Ne vaši starši, ne vaš partner, ne vaš otrok in ne znanec. Samo vi imate možnost urediti svoje življenje, eliminirati iz njega, kar vam povzroča negativizem, prekomerno utrujenost ali celo nesrečo. Nihče ne bo tega naredil namesto vas. Ne terapevti, ne zdravniki, ne bioenergetiki, ne angeli in niti sam Bog ne. Lahko pa vam podajo informacije, kje in kaj je še za oddelat.

3,4 akcija PRVI DAN