DOGAJA SE IZJEMNO VELIKO 2

DOGAJA SE IZJEMNO VELIKO 2

Danes zjutraj, nekaj minut pred 5h me ena od najbolj ranjenih oseb (beri obsojajoča in napadalna oseba) vpraša, da kaj se dogaja. Da folk je čisto ponorel. Temu je sledila zgodba, ki se je tej osebi odvijala v soboto, ko je znanec te osebe čisto ponorel in se je kar nekaj ljudi spraševalo, če ga ni kam za odpeljat.

In če pogledamo frekvenco pretekle sobote, lahko vidimo, da je frekvenca bila cca 20x večja kot jo je človek vajen. Ne dojemat, da ta frekvenca zmeša ljudi. TA FREKVENCA SAMO POKAŽE KJE IMAJO POSAMEZNIKI ŠE TEŽAVE IN KJE JIH MORAJO ČIMPREJ ODPRAVITI.
Razmišljajte o tej frekvenci kot o neki osebi, ki vam kaže kje v sebi ste še ranjeni. Kaj morate še raziskati in oddelati, da se osvobodite bolečih spominov.

Za vso to frekvenco se skriva veliko, ampak res veliko stvari, ki se bodo zelo hitro pokazale oziroma prišle v javnost. Takrat ne bo možnosti izbire ali nekdo verjame v to ali ne, ker bo jasno vidno. Ko pridejo podatki ven, pa moramo biti pripravljeni, da nas vse te informacije ne potegnejo v negativno razmišljanje, ker bo to za posameznika imelo neprijetne posledice.

Glavna naloga posameznika sedaj je ta, da ostaja pozitiven ne glede na zunanje dogajanje. Predvsem pa imejte sebe radi. Ne kritizirajte se, ne žalite se, ne napadajte se. Imejte se radi. Najprej sebe, nato pa še ostale okrog vas. Sprejmite, da tudi vaše najbližje osebe imajo svojo pot, svojo svobodno voljo in svojo pravico odločanja o svojem življenju, tako kot želijo. Sprejmite, da morda želijo iti svojo pot, pot, ki je drugačna od vaše oziroma, pot ki ne poteka vzporedno z vašo.

Čas je za mir.