DOGAJA SE IZJEMNO VELIKO

DOGAJA SE IZJEMNO VELIKO

Zadnje čase je veliko objav, veliko govora o tem, da ljudje zaznavajo neke spremembe, ki prihajajo, vendar ne znajo pojasniti, za kaj gre. Obstajajo razno razni posnetki na internetu, kaj se dogaja z Zemljo ter kaj se dogaja v ozadju javnosti.

Lahko brskate po internetu in odkrivate vsa dogajanja v ozadju, vendar to nima nekega večjega pomena. Kar pa ima velik pomen za vsakega posameznika in celotno kolektivno zavest, je to, da dvignete svojo zavest vsaj do te mere, da nimate več kot 50% vaših misli in dejanj povezanih z zamero, jezo, ljubosumjem, nevoščljivostjo ali podobnimi negativnimi lastnostmi.

To ne pomeni, da kar naenkrat imate radi vse ljudi, ne glede na to, kakšni so. To samo pomeni, da se ne ukvarjate več s temi negativnimi procesi. Enostavno se odmaknete od vseh, ki vam kakorkoli povzročajo negativne misli oziroma negativno razpoloženje. Če želite sebi boljše prihodno življenje, morate to storiti. Seveda je vse vaša odločitev, ali verjamete v to, kar pišem, ali ne.

Spodaj pripeta slika grafa Schumanove frekvence je dokaz, da se planet Zemlja razvija, da dviguje svojo vibracijo (običajno je bila okrog 7.8 Hz, med vikendom pa je dosegla tudi 160 Hz). Zaradi te spremembe lahko imate glavobol, zmedenost, slab spomin, slabo koncentracijo, povečano utrujenost, vrtoglavice, kašljanje, solzenje ali meglenje oči, piskanje v ušesih, simptome gripe, intenzivne sanje, občutek neke spremembe, čeprav se mogoče na prvi pogled zdi, da je vse enako, povečano razdražljivost, težave s tehnologijo itd.

❗️❗️Kaj je pomembno/nujno početi v tem času?❗️❗️

❗️Počitek je sedaj izredno pomemben, kajti telo se mora prilagoditi na te spremembe vibracije, zato pa potrebuje fizični in mentalni odmor.
❗️Pitje vode, če je le mogoče iz lokalnega izvira, bo telesu pomagalo, da ostane hidrirano, medtem kot se prilagaja in čisti.
❗️Čimbolj naravna prehrana. Kolikor lahko, jejte domačo prehrano, ki je čim manj obdelana.
❗️Pitje sive gline ali zeolita. Obe snovi vam pomagata, da se očistite težkih kovin in parazitov iz telesa.
❗️Uporabljajte razne tehnike za sproščanje in dvigovanje pozitivnega razpoloženja. Meditacije, samohipnoza, hipnotični odklop, vizualizacije, ples, šport, petje, razni hobiji, kar koli vam pomaga, da se počutite kar se da dobro.
❗️Izogibajte se alkoholu, hitri in predelani hrani.
❗️Bodite zunaj in v naravi, kolikor je mogoče.
❗️ Naredit si solno kopel.