NOVE INFORMACIJE

NOVE INFORMACIJE

Kot sem v zadnji tednih večkrat objavljal je to leto zelo posebno za človeštvo.

21.3.2019 se je odprl velik portal, ki pomaga, da gre Zemlja na višji nivo. Eden od dokazov tega razvoja je vaše lastno počutje. Nekateri ste zelo utrujeni, nekateri imate glavobole, povečano razdraženost, povečan občutek, da ne zmorete več, povečano željo oditi domov. Nekaterim se dogajajo izjemno nenavadne stvari itd..

Naslednji datum je 6 in/ali 7.4.2019. Do takrat bo kot nekakšen plato, nekakšen dopust pred začetkom razkirvanja resničnega dogajanja.

Tretji pomembni datum, ki je trenutno znan je sredina novembra 2019. Takrat naj bi Zemlja prešla na nivo 5 dimenzije in z njo tudi ljudje.

Datumi niso 100%, se pa redno pojavljajo v razno raznih sporočilih iz celega sveta. Kot nek vzorec, ki daje večjo verjetnost.

Prehod na 5 dimenzijo pa ne bo uspel vsem. Tukaj je veliko dejavnikov, ki bodo vplivali na to ali bo nekdo prešel ali ne. Na edini dejavnik, na katerega lahko vplivate in si s tem povečate možnost prehoda je nivo vaše vibracije oziroma stopnja vašega zavedanja.

Tekom leta bomo vsi dobivali razno razne situacije, ki nas bodo opozarjale kaj in kje moramo še spremeniti stvari, če želimo narediti prehod. Tisti, ki delajo na sebi in so resnično kaj naredili, tistim bo veliko lažje. Tistim, ki pa niso ali ne delajo na sebi, pa naj bi imeli velike težave.

Kaj lahko sami naredimo?
Kot sem dejal, lahko držimo vibracijo čimvišje. To ne pomeni, da smo stalno srečni in se smejemo, ker to ni odraz visoke vibracije. Poskrbeti moramo, da iz nas izginejo zamere, lubosumje, jeza, nevoščljivost, obsojanje in negativne misli v največji meri. To tudi ne pomeni brez negativnih mislih ampak jih zmanjšat kolikor je le mogoče.

Veliko lahko naredimo sami, veliko pa nam morajo pomagati razni terapevti. Zato vam priporočam, da se posvetite delu na sebi. Se naučite raznih tehnik in metod, zavestno se vsak dan odločate, da boste delovali drugače in pa predvsem NE VTIKAJTE SE V ZADEVE, KI SE VAS NE TIČEJO OZIROMA NE POMAGAJTE LJUDEM REŠEVAT NJIHOVIH TEŽAV DOKLER VAS NE VPRAŠAJO, KER TO JE NABIRANJE SOSEDOVEGA GNOJA V SVOJ NAHRBTNIK.

Izkoristite možnosti razno raznih delavnic, predvsem samohipnoze in učenja o delovanju uma, izkoristite razpoložljivost terapevtov, da vam pomagajo urediti kar se še da urediti.

Kaj pa tisti, ki ne bodo uredili stvari?

Tisti naj bi imeli precej velike in zapletene situacije. Kot sem dejal nekaj je odvisno od stopnje zavedanja ali nivoja vibracije posameznika, nekaj pa je odvisno od t.i dušne pogodbe v kateri je zapisano, kakšne izkušnje potrebuje duša tokrat.

Kaj se pričakuje?
Pričakuje se, da se bo izvedela resnica o delovanju življenja, o delovanju razno raznih elitnih skupin v podzemlju, o tujih bitjih, o manipulaciji itd. Med drugim bo veliko razhodov v vseh odnosih, veliko ljudi naj bi zapustilo svoja telesa na izbrani način, možne so velike spremembe v življenju posameznika oz t.i 180 stopinjski obrati. Nekateri ljudje se bodo vrnili k vam s spremenjenim srcem/odnosom do vas in prosili za pomoč. To bo istočasno test za vas ali ste prešli čez zamere in pa ponujena priložnosti pomagati tem posameznikom.

Naj vas še enkrat spomnim. Časa za negativizem ni več. Rešite se ga. Če nekdo pride po pomoč k vam, mu pomagajte, ker je poslan iz strani vesolja, kreatorja, Boga, karkoli pač verjamete, da je nad nami. Ne glede na to ali ste imeli kakšno “slabo” izkušnjo s to osebo ali ne.

Poleg tega, lahko poskrbite še za svoje telo in sicer tako, da pijete čisto vodo v večjih količinah (če se da iz lokalnega izvira), pijte sivo glino ali zeolit (baje je zelot boljši), pijte vitamin c ( regulacija pH vrednosti telesa), gibajte se v naravi in POČIVAJTE, POČIVAJTE, POČIVAJTE…