KAJ PA TI POTREBUJEŠ? ODGOVOR 3

KAJ PA TI POTREBUJEŠ? ODGOVOR 3

Med vprašanji, ki ste jih napisali pod objavo “Kaj pa ti potrebuješ?” je bilo navedeno tudi poslanstvo. Zato bom danes pisal o poslanstvu.

S poslanstvom se veliko ljudi ukvarja. Predvsem z vprašanjem kakšno je moje poslanstvo. Najprej se moramo zavedati, da nimamo samo enega poslanstva, ampak jih imamo več, ki so sestavni del glavnega poslanstva. Ne glede na to kaj počnete, že izpolnjujete svoje poslanstvo. Vprašanje je samo ali se tega zavedate.
Poslanstvo ni nujno, da je direktno povezano z vašim delom. Lahko je povezano zgolj z vašo prisotnostjo. Morda delate delo, ki vam ne ugaja ravno najbolje, vendar tam opravljate svoje poslanstvo. Morda ste zgled nekomu, mogoče z vašo energijo imate velik vpliv na osebe in dogodke v okolici. Zavedajte se, da nič ni naključje in vedno delate tisto, kar “morate”, kar je del vašega poslanstva, pa čeprav vam ne ustreza najbolje.

Za primer vam dam svojo zgodbo. Pred nekaj časa, so se mi začele dogajati zanmive stvari, med katerimi je bil tudi klic kolega za pomoč na njegovem podjetju oziroma pri njegovih storitvah. Namreč njegov uslužbenec si je poškodoval nogo in je potreboval nekoga, ki bi nadomestil njegovega uslužbenca. To pomeni, da zaradi pomoči kolegu moram ustajati ob 2:25 ponoči, opraviti svoje delo, ki ga zaključim okrog 9h. Ko sem vprašal moje vodnike zakaj so mi na eni strani zmanjšali moje delo (svetovanje in hipnoterapija) in istočasno mi poslali to delo je bil odgovor, da moram biti tam plus naj bi tam nekoga spoznal.

Naj še poudarim, da delo ni napačno, ni pa ravno moja osebna strast. Vendar zaradi dela poslanstva moram biti tam.

Glede na čas in naravne cikluse, je sedaj večina vašega poslanstva pomoč sočloveku v različnih oblikah. Trenutne energije so take, da če ne hodite po vaši poti ne boste šli naprej, Enostavno se vam bo dogajalo, da vam bo vse odpovedano.

Za letošnje leto vam svetujem, da res greste s tokom življenja, pomagate ljudem, ki vas prosijo za pomoč, ter izražate sebe in svojo resnico. Če imate kakršne koli darove, sposobnosti, se ukvarjate s različnimi stvarmi, ki pomagajo pri razvoju posameznika potem to počnite. Delite svojo resnico med ljudi, kajti so ljudje, ki potrebujejo vašo resnico, da napredujejo v žviljenju.

Zase pa poskrbite tako, da ostajate mirni, delate na sebi, uredite si prehrano, ki naj bo čimbolj naravna, da si očistite telo od (toksinov, težkih kovin, nano tehnologije), pomagajte si s sivo glino ali zeolitom. Pijte veliko vode, ki naj bo, če je le mogoče iz lokalnega izvira.

Tisti iz Vipavske doline veste kje lahko najdete tak izivr?