KAJ PA TI POTREBUJEŠ? ODGOVOR 2

KAJ PA TI POTREBUJEŠ? ODGOVOR 2

Pa nadaljujmo z odgovori na željene teme. Včeraj smo deloma predelali partnerski odnos, vendar v resnici vsi odnosi delujejo po istih principih z nekaj malega razlike. Pa še ta razlika zbledi, če gremo dovolj visoko z zavedanjem.

Del uspešnega odnosa je predvsem lasten odnos do sebe. To pomeni, da preden gradimo dober odnos, poznamo sebe. Poznamo svoje angele in svoje demone. Pa ne samo, da jih poznamo, moramo si jih tudi priznati in jih sprejeti, kar je po večini najtežje.

Idealno bi bilo, da ko gremo v odnos, poznamo svoje pozitivne in svoje “negativne” strani oziroma poznamo svoj mentalni program (seveda ga bomo skozi odnos dodatno spoznavali) ter kaj ta program potrebuje, da se popravlja na bolje.

Moje mnenje je, da v vsakem partnerskem odnosu bi najprej morali biti mi na prvem mestu, kot posamezniki, šele nato partnerski odnos. Konec koncev če nas ni v tem odnosu, potem nimamo odnosa. Tukaj ne govorim o egoističnemu delovanju, kjer mora vse tako potekati, da je nam lepo. Tu govorim o tem, da si kljub partnerskemu odnosu redno vzamemo čas zase, ampak samo zase, za aktivnosti, ki so nam všeč in pri tem nas mora partner podpirati. In obratno. Ko ima partner čas zase in svoje dejavnosti, ga moramo mi podpirati.

Ja, ampak moj partner tega ne dela, tega ne želi?

Ne glede kaj boste naredili, bo partner tak, kot se bo sam odločil, da bo. Obstaja naravni zakon nevmešavanja, kar v osnovi pomeni, da nobeno bitje se ne bo vmešavalo v naša življenja, če mi tega ne dovolimo. Čez svobodno volje ne gre nič, zato nobena stvar ne deluje, če ji ne dovolite oziroma, če ne verjamete v to, da deluje.

Vse, kar lahko naredite zase, je, da izkoristite vsako priložnost do maksimuma ter se vprašajte, v kakšnem odnosu želite dejansko biti. Ja, včasih so potrebne dramatične spremembe, kot so konkretni pogovor in konkretne spremembe, ki lahko zajemajo tudi razhod. V odnosih so pomembne meje, so pomembna pravila, kajti če ne igrata po istih pravilih, se bo odnos prej ali slej zaključil.

Zavedajte se, da boljši kot je partnerski odnos, boljše izhodišče za življenje imajo otroci. In če biološka starša ne moreta imeti dobrega odnosa, ste kot starš primorani si ustvariti dober partnerski odnos z nekom drugim, ter tako ponudit otrokom dodatno različico partnerskega odnosa, iz katerega se bodo učili.

V letošnjem letu je napovedanih veliko razhodov iz različnih razlogov, a največji razlog je trenutni razvoj Zemlje, ki bo omogočal, da se ponovno vrnete k svojim “twin flame” partnerjem. Teh partnerskih odnosov je trenutno malo zato obstajajo možnosti, da boste v prihodnje imeli situacije v sedanjih partnerskih odnosih.