MOŠKI ZBUDI SE!!! POJASNILO

MOŠKI ZBUDI SE!!! POJASNILO

Moja zadnja objava, kjer sem pisal o tem, da se mora moški prebuditi in začeti uporabljati svojo moško energijo na bolj učinkovite načine, je nekaterim posameznikom povzročila nekoliko zmede.

Ker smo ljudje bitja, ki si vse pojasnjujemo skozi naša prepričanja, lahko isto stvar razumemo na več načinov. Da pridemo na skupno točko, je namenjena ta objava, ki bo pojasnila, objavo MOŠKI ZBUDI SE.

Živimo v zelo zanimivem, zelo pomembnem in pa zelo posebnem času, ki bo pripeljal veliko sprememb. Kot vsaka stvar bodo tudi te spremembe prinesle obe strani medalje.

Objava MOŠKI ZBUDI SE je bila namenjena moškim, da se prebudijo. Da odprejo oči, vidijo kaj se dogaja in začnejo delati na sebi, zato, da se rešijo svojih travm in bolečin, ponovno zaživijo in ponovno začnejo uživati kot samostojne osebe, partnerji, očetje, bratje, sinovi in kot ljudje.

Zbuditi se morate tudi ženske, vendar najprej sem namenil pozornost moškim, zato, ker moški smo v povprečju v ozadju razvoja. Ženske so že dolgo časa nazaj začele posvečati pozornost na ta del sebe. Moški smo pa nekako to dali na stran iz prepričanja, da je to kar nekaj, da je brez veze, da je nesmiselno itd.

Delo na sebi ne pomeni, biti v kotu imeti 20 svečk in dišavnic okrog sebe ter meditirati, čeprav je to lahko tudi sestavni del osebnega razvoja. Delo na sebi pomeni prevzeti odgovornost za svoje lastne življenje in sprejeti sočloveka takega kot je. Delo na sebi pomeni, da če imamo težave na določenem področju življenja, prevzamemo odgovornost in nekaj naredimo na tem. Delo na sebi pomeni, da se zavedamo da naše potlačene travme vplivajo na nas, naše zdravje, naše odnose, naše partnerke in na naše otroke. Da, marsikaj nosijo otroci v sebi zgolj zaradi staršev. Rešimo te travme ter tako sebi izboljšamo življenje.

Zato dragi soljudje.

Začnite se reševati svojih travm ne glede na to ali pripadate ženskemu ali moškemu spolu. Ne glede na to ali ste ženska z veliko moške energije ali moški z veliko ženske energije. Ne glede na to ali imaš naziv mama, oče, sin, hči, brat, sestra, partner, partnerka, mucek, srček, ljubica, ljubi itd.

Si človek, ki živi v času velikih sprememb, in te spremembe bodo vplivale nate ne glede na to, kje si ali kdo si. Kako bodo vplivale nate, pa je odvisno od tebe. Več kot boš oddelal, lažje ti bo.