MOŠKI ZBUDI SE!!!

MOŠKI ZBUDI SE!!!

Tokratna objava je namenjena moškim, kljub temu, da ste omenjene tudi drage dame.

Moški, zbudi se. Ja, prav prebiraš. Zbudi se. Nimaš veliko časa. Življenje je kratko, zato ga uživaj. Tratiš svojo moško energijo. Brezvezno jo uporabljaš zato, da tekmuješ, kdo je boljši, kdo je močnejši, kdo je večji “Jack”, kdo več in bolje k***a druge ljudi, kdo je koliko p**k obdelal, kdo ima večji in boljši avto itd. To je način, kako svojo moško energijo trošiš za nesmisle. Način, ki ti prinese to, da si zvečer utrujen, način, da imaš težave na različnih področjih življenja. Način zaradi katerega trpi tvoja družina, partnerka, otroci, služba, kariera, finance in pa predvsem Ti.

Vem, kaj si misliš o vsem tem, in vem, kako se ob tem počutiš. Bil sem tam, delal sem to, a na koncu sem ugotovil, da sem škodil sebi. Samo sebi.
Tekmoval sem z drugimi ljudmi in standardi. Tekmoval sem s tem, da sem navzven, dajal vtis “Jacka”, a v sebi sem trpel. Trpel sem vsakič, ko sem moral skrbeti, da sem dosegal nivo nekega standarda. Standarda, ki večinoma sploh ni bil moj. Trpel sem vsakič, ko sem zanikal sebe.
Morda boš danes vse to zanikal, vendar verjemi, da bo prišel čas, ko boš vse to dojel. Samo upam, da do takrat ne izgubiš vsega, kar ti največ pomeni, samo zato, da dosežeš nek standard, neko “Jack” iluzijo, neko nadvlado nad nekom. Morda boš zmagal v tekmi, vendar izgubil boš tekmovanje.

Če si želiš imeti dom, ki ti bo zatočišče, prostor, kjer boš ponovno zaživel? Potem se zbudi.
Si želiš imeti dober odnos s svojo partnerko? Potem se zbudi.
Si želiš imeti ob sebi pravo žensko? Potem se zbudi.
Si želiš ___________? Potem se zbudi.

Moški smo tisti, ki smo ostali zadaj pri osebnem razvoju. Mi smo tisti, ki ne dojamemo, tisto, kar so ženske dojele že nekaj časa nazaj.
Zavedaj se, da le ti kot moški lahko omogočiš, da je ženska, taka kot si želiš. Ženska se brez moškega ne more razviti v pravo žensko, ki oddaja tisto resnično žensko energijo. Da doseže to stanje, mora imeti občutek varnosti in vrednosti, katero le ti kot moški lahko daš. Le ti si tisti, ki lahko zagotovi okolje, v katerem se bo ženska razcvetela kot najlepša roža na svetu.

Zato dragi somoški.
Postani pravi moški in se na čustvenem področju odpri. Prebudi se. Ne dovoli, da vzorci ki so te motili pri tvojih starših gredo naprej. Ne dovoli, da tvoja dama izkusi, tisto, kar je izkušala tvoja mama. Ne dovoli, da tvoji otroci doživljajo tisto, kar si sam doživljal.

Bodi boljši moški, boljša oseba, boljši partner, boljši oče in boljši človek.

Zbudi se. Uporabi svojo moško odločno energijo in naredi nov korak. Reši se svojih bolečih travm. Reši se svojih bolečin. Odpovej se temu navideznemu tekmovanju.

Močen moški je tisti, ki prizna svoje bolečine in nekaj naredi na njih. Ne pa tisti, ki jih zanika, ter jih sprošča skozi odvisnost, jezo ali moč.