ŽENSKA ZBUDI SE!

ŽENSKA ZBUDI SE!

Po moških sledijo tudi ženske.

Kot sem zapisal v objavi za moške tudi ženske, se morate prebuditi. Ob tem stavku pa ne moremo mimo dejstva, da ste veliko bolj prebujene kot moški, vendar vseeno, tudi za vas je zadnji čas, da stopite korak naprej.

Drage ženske.
Pozabite na zgodbe in nauke iz pravljic o princu na belem konju. Naj vam bo jasno, da ga ne potrebujete. Ne potrebujete nobenega, da bi vas rešil in vam ustvaril sanjsko življenje. Pravzaprav tudi noben tega ne more, dokler same ne boste storile korake k svoji svobodi.

Dejstvo je, da delujete drugače kot moški. Drugače dojemate, drugače razmišljate, predvsem pa bolj globoko in bolj čustveno. Kar je čisto prav.
Tako kot se bomo morali moški naučiti jezika vašega dojemanja, tako se boste morale ve naučiti jezika moškega. Le tako bomo ustvarili primeren komunikacijski balans v odnosih med dvema spoloma.

Velikokrat se srečam z povzetki zgodb, kjer si trenutno dogajanje zameglite zaradi intepretaciji na pretekli izkušnji. Ko zaključite zgodbo z enim delčkom sestavljenke, ki vsebuje vsaj 1000 delčkov. V obe strani. V stran, ko negativno reagirate na potencialno pozitivno izkušnjo, in pa v stran ko pozitivno odreagirate na potencialno negativno izkušnjo.

Skozi življenje ste si nabrale veliko bolečih izkušenj, ki ste jih začutile veliko bolj kot jih mi moški. Te boleče izkušnje pa so vam danes prinesle to, da ste veliko pod stresom, ste velikokrat čustveno prizadete, se posledično zapirate za nove in boljše možnosti ter iščete hitre navidezne izhode iz neprijetnega občutka, ki ga občutite. Kar se po večini kmalu in neprijetno konča.

Med svetovanjem velikokrat slišim stavek: ” Vse, kar si želim, je občutek varnosti in ljubljenosti. Da me ima nekdo rad.”
Kar je čisto pravilno, vendar prosim vas, ne iščite tega za vsako ceno. Ne iščite tega v drugih ljudeh. Najprej najdite to v sebi. Najdite ljubezen sebe do sebe in svoj notranji mir. Najdite svojo pravo vrednost.

Začnite poskrbeti zase, tako da se rešite starih bolečin, rešite tistih bolečih besed, ki ste jih slišali od staršev, kolegov, bivših ali sedanjih partnerjev, postavite zahteve v odnosu sebe do sebe in v odnosu drugih do sebe. Začnite se dodatno izobraževati o tem, kako ljudje delujemo, kako naši umi delujejo, kako naravni zakoni potekajo.

Za naslednje generacije imate ve večjo odgovornost kot mi moški. Kajti otrok ne bo nikoli tako navezan na očeta, kot bo na mamo. Oče in otrok ne moreta imeti enake povezave, kot jo imate lahko ve, drage ženske. Konec koncev, ste otroka nosile 9 mesecev in med tem časom ste ustvarile posebno povezavo.