ZGODBA ZA ZGODBO LELIPLUS

ZGODBA ZA ZGODBO LELIPLUS

Iz nekega razloga, ki mi je v tem trenutku neznano znan, bom delil zgodbo. Zgodbo, ki leži za zgodbo podjetja LELIPLUS. Zgodbo, no bolje povedano poglavje mojega življenja, ki je temelj na katerem podjetje LELIPLUS temelji.

Velikokrat razmišljamo o situacijah, ki smo jih imeli pred leti in za katere bi si zaželeli, da bi se drugače zgodile. Situacije, ki jih opisujemo oz. pripovedujemo drugim in jih zaključimo s stavkom :” če bi takrat vedel.” ali pa “sedaj, bi naredil, čisto drugače”. Tiste besede, ki oznanjajo, da bi radi drugo priložnost, da bi nekaj popravili.

To priložnost, drugo priložnost sem dobil. Res je, da sem dvakrat se ji skoraj odpovedal, vendar na koncu sem jo sprejel. Sprejel brez, da bi vedel, kam me bo popeljala. Edino, kar sem vedel je, da bom iskal odgovore. Odgovore, na tista vprašanja, tista večna vprašanja, ki se začnejo z vprašalnico zakaj.

Poznate stari izrek, da ko je učenec pripravljen se pokaže tudi učitelj. No, to isto se je pravzaprav zgodilo meni. Takoj ko sem pričel iskati odgovore, sem začel videvati znake, ki so me vodili po poti. Pričel sem z brskanje po spletu in takrat se mi je začela pojavljati kratica LOA, ki je angleška kratica za zakon privlačnosti. Najprej sem to zanikal, vendar vedno bolj kot sem brskal po spletu, vedno bolj sem videval to kratico. Po malo boljšem poizvedovanju o tem zakonu, sem se odločil, da ga uporabim. No, v tistem stanju sem bil pripravljen marsikaj testirati samo, da bi se rešil bolečine, katere izvor sem predpisal osebi, ki mi je takrat pomenila vse, čeprav s to bolečino ni imela nič.
Po prebranih knjigah o teh zakonih (bilo jih je več 10 od vsakega avtorja), sem zaradi lažje uporabe začel uporabljati audio knjige, ki sme jih kupoval, ter jih ob rednih sprehodih na lokalni hrib tudi poslušal. Vse, karkoli je pisalo v knjigi sem uporabljal, samo da bi se rešil bolečine. Začel sem najemati ljudi, coache in kupovati njihove programe kot po tekočem traku, v upanju, da bi lažje pridobil nekaj, kar bi mi izbrisalo to bolečino. (Po takratnem razmišljanju, je ta teorija delovala, saj nisem znal širše pogledati)

Zakon privlačnosti je v osnovi predstavljen ko zakon, ki ti omogoča, da pridobiš v življenju, kar želiš in takratnemu razmišljanju primerno sem to tudi delal. Vendar s časom, sem začel z globjim razumevanjem tega zakon, ter delovanjem človeka razumeti da je univerzalni zakon precej drugačen., Tako se je pričela moj pot osebne rasti. Vedno manj, sem bil osredotočen na to, da pridobim nekaj, da se rešim bolečine in vedno bolj sem začel razumevati, kdo sem in kaj se v resnici dogaja, za vsemi temi zakulisji življenja,
Z veliko željo po odkrivanju sebe, sem se začel udeleževati raznih predavanj, seminarjev, delavnic, izobraževanj pri nas. Tako, sem na Mastermind Akademiji najprej opravil delavnico o Zakonu privlačnosti, kasneje pa sem se pri njih udeležil še več-mesečnega izobraževanja o nevro- lingvističnem programiranju (toplo priporočam to znanje). S tem znanjem sem odprl širši pogled na naše življenje in naše delovanje. Znanje sem med izobraževanjem dopolnil še z znanji iz hipnoze in samohipnoze. Ta hipnotična znanja so me že od nekdaj zanima, zato sem jih začel dopolnjevati tudi v tujini.

In kakor mi je nevro- lingvistično programiranje odprlo širino pogleda na življenje, tako mi je hipnoza ponudila globino. Pravzaprav spoznal, sem, da sem sam bil 28 let pod hipnozo. Jah, včasih se človek boji tistega, kar mu je najbolj znano. Ljudje se bojijo hipnoze, ne vedoč, da so stalno v hipnozi.

Ta globina, ki mi jo je sama hipnoza ponujala, pa je bila premalo. Imel sem občutek da je nekaj več, da nekaj več obstaja. In kot je za škorpijone po horoskopu značilno, sem pričel raziskovati globino. Nekajkrat sem naletel na nasvete, ne hodi tja, vendar v sebi sem vedel, da moram tja, če želim odgovore na vprašanja, ki sem jih iskal.

Pričel sem se izobraževati na regresijah, preteklih življenjih in vplivih preteklosti na sedanji trenutek. To raziskovanje se je dokaj hitro končalo, saj sem opazil, da imamo dovolj dela v tem življenju, ter, da se nam ni potrebno ukvarjati s preteklimi življenju. No, in ker se zarečenega kruha največ poje, me je pot vodila ravno skozi pretekla življenja, skozi pretekle dogodke. Tako, sem imel, dobil, možnost raziskovati svojo preteklost pri kolegu regresoterapevtu, ki danes vodi Zavod Razkritje. Z njim sva predelala nekaj preteklosti, kar mi je ovrglo mojo teorijo o nesmiselnosti uporabe, raziskovanja preteklih življenj, ter me popeljalo v svet, ki ga danes preko posebnih tehnik odkrivam. Svet, ki je poln zanimivih informaciji o delovanju sveta, o zgodbah in dogodkih oseb, ki niso med nami, o dušah, ki tavajo med dvema svetovoma in katere potrebujejo pomoč. Svet, ki je postal moj svet, moja knjižnica informaciji iz katerih črpam odgovore na vprašanja, ki jih iščem. Svet, ki mi je pomagal, do razumevanja delovanja človeka, zakaj se mi je zgodilo, dogajalo, kar se mi je dogajalo, zakaj se dogaja, kar se dogaja v svetu, ter kaj je za vsem tem, kar vidimo. (vidimo le delček celotnega dogajanja)

Poleg vseh znanj, ki sem se jih učil in redno testiral na sebi, sem preizkušal tudi razno razne tehnike. Reiki, Moxa, razne meditacije, družinske konstalacije, PEH, ho’oponopono, energetska čiščenja in podobno. Vse, sem preizkusil, kar mi je bilo dostopno in bi mi pokazalo dodatno širino ali globino življenja.

In vsa ta znanja, danes skozi razne srečanja s posamezniki ali pari predajam naprej z nalogo, da pomagam ljudem, ki so v situacijah, ko se ne znajdejo več, ko potrebujejo oporo in razumevanje.

Na tej zgodbi temelji zgodba podjetja LELIPLUS. LELI, ker je to moj nadimek, ki sem ga dobil od najbolj iskrenega bitja (otroka), ter PLUS, ker vedno želim dati ljudem nekaj več in to več je znanje, ki ljudem povrne moč in zaupanje v življenje.

Če me vprašate, kaj je glavno, kar sem se naučil v tem času bi vam odgovoril tako.
– sprejmite osebe take kot so, dokler ne veste, kako je hoditi v njihovih čevljih
– ne delajte za denar, ker te bitke ne boste dobili, delajte, ker želite pomagati in cela vojna je vaša
– odpuščajte, saj le tako boste osvobodili sebe
– ne uničujte si sedanjosti s preteklostjo, ker tako boste zapravili prečudovito prihodnost
– poiskati ali prositi za pomoč ni šibkost, ampak znak moči, znak odgovornosti
– izražajte svoja čustva, kajti le to je pristno
– vaš izvor sreče in veselja ni druga oseba, drug dogodek, drug predmet. Vaš izvor veselja ste vi sami.
– Ljubite sebe, preden resnično ljubite druge