VAŠ NOTRANJI SVET DOLOČA KVALITETO VAŠIH STORITEV

VAŠ NOTRANJI SVET DOLOČA KVALITETO VAŠIH STORITEV

Hm, morda se res čudno sliši in na prvo žogo niti ni tako logično, vendar je čista resnica. Bolj kot imate urejen svoj notranji svet, boljša so vaša dejanja in storitve, ki jih ponujate.
Zgodb na to temo je veliko, vendar bom delil tisto o kateri največ vem. O moji zgodbi.

Veliko časa sem porabil, da se ozavestil nekatere moje vzorce in jih reševal, vendar na en vzorec, sem dal veliko večjo pozornost. No, lahko rečem, da sem dal na njega skoraj dve leti. Testiral veliko tehnik in načinov, poizkusil pri razno raznih ponudnikih storitev, kateri so se maksimalno potrudili, da bi mi pomagali. Nekateri so mi bolj, nekateri so mi manj. Tako kot sem delal na temu vzorcu, tako so se spreminjale tudi kvalitete mojih storitev. Sprva tega nisem opazil in sem povezavo zanemarjal, dokler ni prišel priblisk v moje življenje.

Vedel sem, da imam določene darove, ki so prihajali in odhajali, vendar vedno sem to ugašanje darov predpisoval mojemu razvoju. Vedno sem govoril, da verjetno ni še čas, da se ta dar razvije do te mere, da ostane. Vendar, potem se je zgodil priblisk, ki je v trenutku skombiniral razna znanja. Tokrat je zmešal znanja in teorije iz hipnoze, regresij, nevro-lingvističnega programiranja, energetskih čiščenj ene od zelo poznanih energetskih terapevtk ter kineziologije.
V trenutku ko se je ta miks zgodil, sem ga zapisal in ga ob prvem prostem času testiral. Izvedel sem ga, točno tako ko sem si ga zamislil.
Sprva nekega posebnega učinka ni bilo, no morda sem bil za nekje 10% bolj umirjen, vendar sem to bolj pripisoval stanju v katerem sem med izvajanjem tega miksa bil.

Star pogovor pravi

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.