REPRODUKTIVNI SISTEM

REPRODUKTIVNI SISTEM

Reproduktivni sistem je sistem, katerega naloga je reproduktivnost oz., razmnoževanje.

?‍♀️ŽENSKI REPRODUKTIVNI SISTEM
PRSA – Prsa so namenjena hranjenju oziroma negovanju, torej stanja na tem delu pomenijo pomanjkanje v negovanju ali biti negovan.
NEGOVATI v smislu, da ni poskrbljeno za vas oziroma želite skrbeti, poskrbeti za nekoga. Iz katerega časa izhaja stanje, je odvisno na kateri strani je stanje.

PRSNI RAK – pomanjkanje negovanja ali niste dovolj negovani. Tukaj je možno, da ste jezni na svoje starše, ker niso dovolj poskrbeli za vas, ali pa na nekoga drugega, ki ni skrbel za vas ali ne poskrbi za vas. Velikokrat opazim, da ženske, ki imajo raka na prsih imajo tudi slabše partnerske odnose.
MATERNICA – je organ, kjer se skriva ženska moč in kreativnost. Je tudi del, kjer se ustvarja novo življenje, ki je zavarovano, dokler ni pripravljeno na zunanji svet. Torej stanje v tem delu predstavlja težavo s kreativnostjo in/ali osebno močjo. Možnost je tudi, da vas je strah izraziti svojo ženskost, ker se počutite krive ali pa vas je samo strah. Občasno pa je tudi povezano z željo po otroku ali s krivdo po neuspešni nosečnosti.

?‍♂️MOŠKI REPRODUKTIVNI SISTEM

PROSTATA IN MOŠKI GENITALIJE – moški reproduktivni organi predstavljajo moškost in so moška cona moči. Težave na tem področju predstavljajo izgubo ali slabšo osebno moč ali težave s moško spolnostjo. Možnost je, da se bojite stopite v svoj pravi jaz, se bojite, da ne uspete, ne zmorete upravljati z močjo/ odgovornostjo. Lahko pa je to tudi posledica izrabljanja moči v preteklem življenju.Torej na nek način oz., iz nekega razloga ne želite biti ali predstavljati moškega. Ostale možnosti so še, da se ne sprijaznite z moško vlogo ali pa ste celo izrekli razne zaobljube v preteklih življenjih. Npr., celebat.