ODNOSI DO ŽIVALI IN RASTLIN

ODNOSI DO ŽIVALI IN RASTLIN

Obožujem živali in rastline. Najraje od živali ima pse in konje, vendar kljub vsemu se rad igram tudi z drugimi. Od rastlin pa so definitivno na prvem mestu mesojedke. ODNOSI DO ŽIVALI IN RASTLIN

Ljudje imamo tudi z njimi odnos, ki je velikokrat boljši od odnosa s sočlovekom. Zato tudi pravijo, da ljudje, ki nimajo dobrega odnosa do živali, večinoma nimajo dobrega odnosa do sebe in sočloveka.

Živali in rastline imajo čustva, oziroma zaznavajo kvaliteto odnosa do njih, veliko bolje kot ljudje. Zato se živali od nekaterih ljudi odmikajo, k nekaterim pa gredo kot, da bi bili magneti.

Veliko ljudi, ki se ukvarja z vzgojo živali ali rastlin pove, da če se pogovarjajo z njimi postanejo živali veliko bolj vodljive in prijazne, rastline pa veliko bolj cvetoče in rodovitne.

Študijo je pred nekaj časa naredila tudi IKEA, katera je eno rožo vzpostavila kritikam, drugo pa pohvali. Rezultati so bili neverjetni. Več o tem si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Če imate živali ali rastline poizkusite imeti z njimi čim boljši odnos. Naravni zakon pravi, kar daš to prejmeš. Torej podarite živalim in rastlinam dober odnos.