NARAVNIH ZAKONOV NE MOREŠ PRESLEPITI

NARAVNIH ZAKONOV NE MOREŠ PRESLEPITI

Dan danes je veliko govora o osebnem razvoju, duhovnosti, energijah, vibracijah itd… A kljub vsemu še vedno ljudje mislijo, da je možno pretentati naravne zakone. Še vedno živi upanje, ki je v bistvu iluzija, da lahko nekaj odpravimo s pometanjem pod pragom, z ignoranco ali prekrivanjem.

Na tem svetu ne moremo skirit ničesar ne glede na to koliko se trudimo, koliko dajamo stvari na “ignor”, koliko in kako stvari tajimo. Kar je v naši vibraciji se bo dogajalo znova in znova, dokler tega ne očisitmo. Včasih je sicer to težko sprejeti, samo prej ko sprejmemo, prej lahko ukrepamo in prej se lahko rešimo ponavljanja.

Velikokrat me sprašujejo zakaj se jim je neka stvar v življenju zgodila oziroma dogajala in ko naredimo kratko analizo, ter se poučimo o naravnih zakonih je izjemno zanimivo videti, kako posamezniki sestavljajo film o svojem življenju. Zaustavijo gibanje, fiksirajo pogled, pomaknejo se v notranjost in nato vrtijo film. Na koncu pa rahel nasmeh iz začudenja in včasih tudi kakšna solza.

Ne glede na to

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.