KOT KOKOŠI BREZ GLAVE

KOT KOKOŠI BREZ GLAVE

Se tudi vam zdi, da je danes malo poseben dan? Da so ljudje zelo zmedeni, razdraženi, vzkipljivi in jezni. Kot, da bi bili vulkani tik pred izbruhom?

Razlogi so v tuširanju z novimi energijami, ki še vedno in bolj močneje vlečejo na plano naše blokade, naše bolečine, naša negativna razmišljanja, samo zato, da jih ozavestimo in na njih nekaj naredimo. Kot sem napisal včeraj, vse kar smo želeli skriti ni mogoče skriti, sedaj pa sploh ne.

Kdor je iz napačnih razlogov v katerikoli stvari, tudi odnosu (iz občutka varnosti, zaradi bežanja pred nečim, pokrivanja travm in bolečin, karmični odnosi) ima pred seboj precej zoprno obdobje.
Potrebno je razumeti, da je univerzum narejen na ravnovesju, zato tudi zakon privlačnosti deluje. To pomeni, da kar ni v skladu vsaj s frekvenco planeta bo izzvano, da postane v skladu z njo. Če se to ne zgodi potem nosi vsak svoje posledice. Ker trenutno frekvenca raste, moramo ljudje delati na sebi, da smo lahko v ravnovesju z njo. V ravnovesje pa nas ne spravi nobena zunanja stvar. Prav tako bo za prehod gledan vsak posameznik posebaj. Torej, ne glede na to ali bodo ljudje okrog vas naredili prehod, ni nujno, da ga boste tudi vi in obratno. Pri prehodu ni upoštavano s kom ste prijatelji in s kom niste. S kom ste v zvezi in s kom niste, ker na višjih nivojih, takih zvez kot jih imamo sedaj tukaj na 3dju ni, ampak so zveze osnovane na višini posameznikove vibracije.
Torej vsak sam odloča o sebi, svojih občutkih, počutju ter na kateri dimenziji bo ostal. Zopet pridemo do dejstva, da nič in nihče nam ne more nič, če sami nekaj ne dovolimo in to potrdimo z lastnimi dejanji.

OSTALE INFRMACIJE

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.