DRUŽINSKE ZGODBE

DRUŽINSKE ZGODBE

Vsak dan se srečujem z raznimi zgodbami posameznikov, ki potrebujejo pomoč, oporo, usmeritev ali pojasnjevanje zakaj se jim nekaj dogaja. S pomočjo raznih tehnik odkrivam povezave, ki mi razkrivajo dele, ki pojasnijo marsikaj. Velikokrat ugotovim, da se nekomu nekaj dogaja zgolj zaradi energetskih zapisov znotraj družinskega drevesa. Zapise, ki so jih pustili naši predniki, kateri so delovali na zapisih njihovih prednikov.
Zanimivo je, da vse religije govorijo o tem, a noben dejansko nič ne naredi na tem, ampak vsi samo kimajo z glavami :” Ja, res je.” Spet drugi govorijo “Karma je hudič.”, “Tako je življenje.” in pa še najbolj nesmiselna odgovora ” Tu se ne da nič” ali pa izgovor o nekih starodavnih prekletstvih.

Sicer je res, da so zgornji odgovori lahko resnični, vendar je tudi res, da imamo sami priložnost obrniti svoje življenje naokrog in poskrbeti, da omogočimo naslednjim generacijam boljše štartno mesto.

Preberite svojo družinsko zgodbo in ukrepajte. Vsak dan, se obrne list v knjigi družinske zgodbe, ki je prazen in pripravljen, da ga nekdo popiše.