BOLEZEN JE SPOROČILO

BOLEZEN JE SPOROČILO

Kot otrok sem imel stanje, ki se imenuje epilepsija. Za takratne čase, sem bil precej zanimiv primer zato sem bil veliko pri zdravnikih, ki so se trudili po najboljših močeh, da bi mi pomagali. V vseh letih sem zaužil približno 25 000 tablet, kapsul, kapljic, ki pa niso pomagale. Na koncu so uradno zaključili, da je pomagala določena kombinacija tablet, kljub temu, da je moj nevrolog podal drugačno mnenje in sicer, da je epilepsija izvenela zaradi pubertete.

16 let kasneje me življenje pripelje v podobno zgodbo. Fant star 7 let (jaz sem jih imel 5) ima diagnosticirano epilepsijo. Po poročilu staršev zdravniki še vedno ne vedo kaj je razlog in še vedno velja, da z puberteto je največ možnosti, da stanje izveni.

Ko sem združil svoje izkušnje s tem istim stanjem, informacije staršev o tem kdaj se pojavi epileptični napad in znanje, ki ga prejemam s pomočjo QHHT tehnike, sem potrdil poročila, ki prihajajo iz celega sveta. BOLEZEN JE SAMO SPOROČILO
Razlog zakaj se je epilepsija pojavila se skriva znotraj celotne družine.

Da, bolezensko stanje je samo sporočilo in ne obsodba.

rak – sporočilo starih potlačenih bolečih čustev
ščitnica – zadržavanje besed, neizražanje
bolečine v sklepih spodnjih ekstremitet – v življenju se ne premikate naprej, stojite na mestu, vrtite se v istih situacijah
bolečine v sklepih zgornjih ekstremitet – oklepate, zadržujete se neke situacije
bolečine v prsih – slabi odnosi
MS – ste samodestruktivni do sebe
alergija – alergični ste na določeno dogajanje. Dogajanje, ki vam ne ustreza
Epilepsija – prekomerno pridobivanje energije, imate zelo pomembno nalogo v življenju, rešujete odnose, ki niso vaši…

Stanje v telesu je samo sporočilo. Kako prebirati ta očitna in direktna sporočila je zelo enostavno. Le potrebno je poznati sisteme telesa, ter kaj v resnici smo ljudje.