CIRKULATORNI SISTEM

CIRKULATORNI SISTEM

Je sistem, ki je namenjen črpanju in potiskanju kisika in nutrientev po telesu s pomočjo srca preko krvi ter krvnih žil.
Cirkulacija je sporočilo toka, poteka. Torej težave na tem sistemu so povezane s potekom, smerjo življenja. Težave s krvjo sporočajo, da imate težave z življenjsko silo.

Pri dešifriranju sporočil, moramo pogledati, kje se nahaja blokada na tem sistemu. Npr. : če se nahaja v nogah pomeni, da se fizično ne premikamo v želeno smer. Če je v rokah pomeni, da ne želite spustiti neke situacije, ki bi vam omogočila se premakniti naprej.

NABIRANJE TEKOČINE
Tekočina pomeni čustva, torej zadržujete čustva, jih ne spuščate ven, dovolite, da vas držijo dol…

ANEMIA – ne prepoznate svoje vrednosti, počutite se brez moči
SRČNI NAPAD – Težave s ljubezenskim področjem. Želite pobegniti iz situacije.
LEVKEMIJA – želja po izhodu, v nekaterih primerih “dovoljen samomor”. Samomor, ki je sprejet. Bežanje pred situacijami ali življenjem. Duša želi zapustiti telo.
AIDS – vas je sram, ste osramočeni ali nosite občutek krivde.
KAPI – ker so posledica krvnih strdkov oziroma pomanjkanja kisika v možganih, je potrebno pogledati kje je ta blokada nastala, da bi prejeli točno sporočilo.

S to objavo smo predelali vseh 12 fizioloških sistemov in upam, da bo kdo od vas našel pomen sporočil, ki vam jih duša sporoča preko telesa.
Ni toliko pomembno vedeti katera bolezen kaj pomeni, kot pa spoznati in razumeti način dešifriranja teh sporočil. Vse kar potrebujete je vedeti, kaj nek organ, sistem opravlja in dobesedno to prenesti na dogajanje v vašem življenju.
Večino sporočil se nanaša na sedanje življenje, vendar so nekatere stvari tudi iz preteklega življenja.