ZMEDENI? SAMO ČAS JE…

ZMEDENI? SAMO ČAS JE...

V torek sem objavil, da bom v naslednjih dneh pisal o principih, kako analizirati svoje leto 2018 in najti smernice za leto 2019, vendar se je vmes veliko dogajalo oz. se dogaja, zato sem se odločil, da vam danes napišem in pojasnim, kaj se dogaja. O tem govorim samo na predavanjih in delavnicah, ampak ker je zadnje časa veliko iskanja odgovorov o dogajanju, bom tokrat malo napisal o tem.

Imate morda občutek, da se vam vse ruši? Da iz dneva v dan težje prehajate, imate manj energije, a istočasno več obveznosti in težav. Da se negativne situacije, kar vrstijo ena za drugim, da se vaši odnosi rušijo ali zaključujejo. Imate občutek, da ne veste več kaj bi počeli, a hkrati imate močno željo po tem, da odkrijete kdo ste in zakaj ste tu. Ste začeli opažati, da vse, kar ste imeli do sedaj, je nekako prazno, umetno in izčrpajoče? Ste morda postali bolj hitro vzkipljivi, pa niti ne veste zakaj?

Če se najdete v zgornjem zapisu, je čas, da odprete oči. Da, nastopil je čas. Pa ne govorim o retogradnih planetih, vplivih lune in ostalih stvareh, ki jih ponavadi krivimo za naše občutke. Govorim o tem, da je prišel čas, da ljudje odprejo oči in naredijo korake naprej v svojem razvoju. Naš planet Zemlja je živo bitje, ki se razvija. Sedaj je na točki, v katerih zahteva, da se tudi mi razvijemo.

Vse, kar se vam dogaja, se vam dogaja zaradi tega, ker planet Zemlja in ostale “stvari” želijo, da se prebudimo in razvijemo. Pravzaprav zahtevajo od nas, da uredimo svoje življenje in postanemo tisto, za kar smo namenjeni.
– Imate težave v odnosih? Uredite jih
– Imate težave z zdravjem? Uredite jih
– Imate težave s financami? Uredite jih
– Imate težave sami s seboj? Uredite jih