TELO

Moj namen oziroma poslanstvo v tem življenju je pomagati ljudem povrniti zdravje. Med enim od QHHT terapij, sem prejel sporočilo, da moram ustvariti duhovno – fizični rehabilitacijski center. Če pogledam po svojem življenju, so me situacije vedno vodile skozi neke zdravstvene ustanove, ter po “naključju” pripelje ljudi in informacije, katere mi ponudijo dodaten pogled na delovanje našega telesa.

Iz osebnih izkušenj nisem ravno ljubitelj medicine in ji ne zaupam popolnoma. No, to ne pomeni, da ni dobra. Po mojem mnenju, nam medicina, lahko ponudi velik vpogled v telo, ter nam poda veliko informaciji o dogajanju v telesu in simptomih, ne more (zaenkrat) pa nam podati resničnega vzroka o zdravstvenih stanjih. Poleg tega je medicina izjemna pri določenih stanjih kateri potrebujejo hitro intervencijo.

Zakaj stanjih in ne bolezni?
Videl sem že veliko, prebral pa še več o raznih remisijah, različnih t.i. neozdravljivih boleznih. Zame je vsaka diagnoza, ki nam jo poda zdravnik samo trenutno stanje v katerem se nahajamo. Skoraj vsako stanje se lahko spremeni, če le želimo.
Dr. Deepak Chopra je v nekem intervjuju izjavil: ” Verjemite diagnozi, ne pa prognozi.”

Zakaj ne vseh stanj?

Če želite prebrati preostanek tega članka, se morate prijaviti. Prijavite se ali registrirajte kot uporabnik.