SMEH

Včasih se zgodi. Kar nenadoma. Drsiš in lebdiš, lebdiš in drsiš in v trenutku smeh na polno. Usta do ušes. Smeh, smeh in smeh.

Ja, ti naši notranji deli zavesti znajo biti humoristi. Taki humoristi, da premišljujem ali imam terapijo ali sem na stand up komediji.

Velikokrat se tudi zgodi, da mi povedo, kako že skoraj nimajo več idej, kako bi nam pomagali, ter da nekateri nočejo in nočejo poslušati.
Današnja terapija je ravno to pokazala. Bil je smeh, bile so solze. Bil je obup in upanje. Bile so stare travme in rešitve. Zavezanost in odvezanost. Srečanje polno novih in koristnih informaciji, napotkov, pregledov preteklosti, ter pogled v delček prihodnosti.
Samo koliko travm, bolečin, ujetih dogodkov in energij nosimo v sebi in sedaj je več kot odličen čas, da spustimo vse to. Začnimo poslušati svoj notranji glas, svojega angela varuha, da ta ne bo izgledal kot angel na spodnji sliki. Pustimo preteklost v pretekolosti, staro kramo odložimo in pojdimo polni smeha in veselja naprej po prelepem življenju.