SKRIVALNICE

SKRIVALNICE

Se spomnite otroške igre skrivalnice? Kjer je ena oseba z zaprtimi očmi štela do določenega števila, med tem časom pa so se ostali soigralci skrili na izbranem območju?
Poleg fizičnih veščin, ki nas jih je igra učila, nas je naučila, da dokler se vseh igralcev ne odkrije, do takrat ni konec igre.

Pravzaprav, danes opažam, da je tako tudi v življenju. Ne, glede koliko stvari smo skrili, se ta igra ne konča, dokler ni vse odkrito oziroma razkrito.

Laži, skrivanja, prekrivanja, utaje, razno razne družinske in osebne skrivnosti vedno pridejo ven. Naravni zakoni določajo, da za vsako akcijo sledi enaka reakcija, kar pomeni, da prej ali slej se bo zgodilo nekaj, kar bo odkrilo še najbolj skrito stvar, šele nato bo igra zaključena.

Veliko takih primerov srečujem v svojem življenju in življenjih drugih. Ni težava, če samo nekaj skrivamo in potem za to odgovarjamo, težava je v tem, ker te skrite situacije vplivajo na veliko ljudi iz sedanje in prihodnje generacije.

Ne poizkušajte skrivati skrivnosti, ker se jih v resnici ne da skriti. Soočite se z njimi in zaključite igro, preden ta začne vplivate na druge.