LAHKO IZBEREŠ SVOJO POT

LAHKO IZBEREŠ SVOJO POT

Ko začnemo enkrat direktno skrbeti za svoje občutke, začnemo bolje opazovati svet v nas in svet, ki je izven nas. Tako se lažje odločimo, kaj je tisto, kar nam ustreza in kaj je tisto, kar nam ne služi več. Posledično začnemo izbirati svojo pot, pot v življenju, ki nam ustreza in nam prinaša dodatno notranje zadovoljstvo.

Vsak od nas ima možnost izbrati svojo lastno pot in je tudi prav, da jo izbere, ne glede na to, kaj okolica misli. Koliko ljudi živi na tem svetu z določeno idejo, željo, strastjo do določene življenjske poti, katero ni nikoli začel, ker je okolica dvomila v to pot. Morda je niti ni povedal, ker je sam zaradi okolice dvomil v to pot. Premalo se zavedamo, da nam bo popolnoma uspela le tista pot, ki nam je namenjena. To je pa tista pot v kateri rastemo in uživamo. Torej, če nekomu neka pot ni uspela še ne pomeni, da za drugega ni mogoča, ampak samo pomeni, da za prvo osebo ni namenjena. Konec koncev, smo sami si izbrali to življenje, se sami rodili in tudi sami bomo zapustili ta svet, ne glede na to ali bo naš odhod komu všeč ali ne.

Če v sebi čutite, da morate iti po določeni poti, potem pojdite. Res je, da boste morda ob tem kaj ali koga izgubili, vendar našli boste sebe. In ko boste našli sebe, boste našli vse.

Izberi svojo lastno pot. To je tvoja pravica.