IGRANJE LAHKO SPREMENI ŽIVLJENJE

IGRANJE LAHKO SPREMENI ŽIVLJENJE

Danes Vam bom zaupal eno izmed mojih rutinskih tehnik, metod, kako bolje začeti svoj dan, ter kako čisto preprosto aktivirati in testirati zakon privlačnosti. Tehniko sedaj testira že kar nekaj ljudi in povratne informacije so pozitivne.

KAJ POTREBUJEMO?
– manjše listke
– pisalo
– dve ločeni posodi, škatli ali vrečki

Vzamemo eno posodo in napišemo gor DIMENZIJA 1, na drugo pa DIMENZIJA 2. Nato na listke napišemo vse, česar v življenju ne želimo več. (npr. dolgovi, živčnost, prerekanje…) in damo v posodo, kjer piše DIMENZIJA 1. Ena stvar, gre na en listek. Nato na druge listke napišemo nasprotja. Torej če ste napisali listek živčnost in ste ga dali v posodo z napisom DIMENZIJA 1, sedaj na nov listek napišite sproščenost in ga dajte v posodo z napisom DIMENZIJA 2. Vsakič ko boste opazili ali se spomnili, kaj ne želite več imeti v življenju, napišite listek in ga dajte v posodo z napisom DIMENZIJA 1. Nato napišite še listek, ki je nasprotje tega in ga dajte v posodo z napisom DIMENZIJA 2. Če tekom dneva vidite nekaj kar si želite imeti v svojem življenju, napišite to na listek in ga vrzite v posodo z napisom DIMENZIJA 2.
Sedaj vsako jutro, ko vstanete vzemite iz posode z napisom DIMENZIJA 2 en listek, ga preberite in vrnite nazaj v posodo. Če na njem piše sproščenost si vzemite nekaj časa (5-10 minut) in premišljujte, kaj za vas pomeni sproščenost.Kaj počnete ko ste sproščeni? Kaj vas sprošča? Kakšen občutek je ta sproščenost? Poigravajte se z mislijo in si dovolite uživati tisti trenutek, čeprav bo morda izgledalo kot otroško sanjarjenje.

Ko to naredite, samo opazujte kaj se vam tekom dneva dogaja.