“HOČEM DOMOV”

"HOČEM DOMOV"

Stavek, ki ga v zadnjih časih veliko slišim. Zaradi dogajanja v katerem se nivo Zemlje in nivo človekove zavesti dviguje ima veliko ljudi željo po odhodu domov. S tem ne mislim, na nek fizičen naslov k svoji družini, ampak domov k izvoru.

Na včerajšnih tehnikah sproščanja sem demonstriral samohipnozo. Med udeleženci sem po “naključju” izbral osebo, ki ima čudovito hipnotično stanje, zato sem ga izkoristil za demonstracijo, ter pokazal, kaj se dogaja s človekom, kako neki spomini vplivajo na sedanjost, kako se nerešene družinske zgodbe ponavljajo itd.

Od vsega pa je bilo najbolj zanimivo, kako je oseba izustila stavek “Hočem domov”, in ” Ne zmorem več”, v trenutku, ko se je zavedni del umaknil .

Stavek je bil potrjen še z nenehnim tresenjem glave, ki je ponazarjav preobremenitev človeka.

Ljudje nosimo veliko, veliko stvari v sebi, ki vplivajo na nas, na naše družine, na naše potomce in pa na celoten univerzum.

Če imate v zadnjih 3 tednih veliko željo po odhodu domov, velikokrat jokate iz neznanega razloga, ste zelo vzkipljivi in razdraženi potem je zadnji čas, ampak res zadnji čas, da naredite korak naprej in odstranite vse te neuporabne zapise, ki jih nosite v sebi.

Želim Vam lep in miren vikend, predvsem pa obilo moči, da se soočite s tistimi bolečinami, ki so še ostale v vas.