APRILSKO DOGAJANJE

APRILSKO DOGAJANJE

Nazaj na dogajanja, razvoj planeta in nas, ter prehod na višje nivoje.

Kot sem v zadnji objavi, ki je povezana z razvojem napisal, je 6 in ali 7 april pomemben datum, ker se bodo začele ločevati visoke in nizke frekvence.

Kaj to pomeni?
To pomeni, da bomo vsi pod nekakšnim testom. Namreč dogajale se nam bodo situacije, kjer bomo testirani ali res znamo uporabljati znanje osebnega razvoja ali ne. Nekateri te situacije že dobivamo in jih opazimo.

Kakšne situacije?
Lahko so kakršne koli situacije, kot so počasnja vožnja voznika pred vami, vam pa se mudi. Tu boste testirani ali ste strpni ali ne? Mogoče boste verbalno ali psihično napadeni. Vaša reakcija bo pokazala vaše resnično stanje. Mogoče boste med skupino negativnih ljudi, katerih energija vas bo želela potegniti dol itd. Teh situacij in testov bo resnično veliko. Vendar vse, kar je potrebno je, da ne reagiramo na te situacije oziroma, da jih kar se da mirno spustimo mimo. Če boste premišljevali negativno, torej boste vi tisti vir negativizma potem boste dobili razna opozorila. Morda se boste urezali, udarili ali spotaknili ob kaj. Mogoče boste kaj polili, razbili ali iskali. Zgodilo se vam bo nekaj kar vas bo deloma ustavilo in prekinilo vaše negativno razmišljanje.

Na tapeti pa bodo predvsem odnosi in to na polno. Vse, kar ni namenjeno bo začelo proces zaključevanja z namenom ločevanja nizkih in visokih vibracij.

Ponovno bo veliko stanj s simptomi utrujenosti, prehlada, odvajanja. Pojavile pa se bodo tudi težke bolezni in zaključki življenj.

Začnite skrbeti zase, ne ukvarjajte se z razmišljanjem drugih, poskrbite za svoje dobro počutje, pozitivno razmišljajte, izogibajte se negativizmu in ne reagirati na zunanje dogajanje. Pojdite v naravo, pite vodo, limonin ali limetin sok in uporabljajte sivo glino ali zeolit.

Začnite čistiti svoj podzavestni svet.